ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024

Οινόραμα: Η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών, 2-3-4 Μαρτίου, Ζάππειο Μέγαρο

Το Οινόραμα διεξάγεται από το 1994 και φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του παραμένοντας η πιο σημαντική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει περισσότερους από 250 εκθέτες σε ξεχωριστά σταντ και πάνω από 2.500 κρασιά και αποστάγματα, ενώ υποδέχεται γύρω στους 10.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες, επαγγελματίες του αμπελοοινικού κλάδου και φίλους του κρασιού. Διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, φέτος στις 2, 3 και 4 Μαρτίου.

• Πλατεία Γευσιγνωσίας©

Νέες κυκλοφορίες οίνων δοκιμάζονται σε ιδανικές συνθήκες, με αυτοσερβίρισμα (self-pour), χωρίς την παρουσία οινοποιών και με έξτρα πληροφορίες ανά ετικέτα.

• Wine Bar Οινικών Αποκαλύψεων

Φυσικά και άλλα ιδιαίτερα κρασιά, ακόμα και εκτός εκθετών του Οινοράματος, παρουσιάζονται από οινοχόους, ομαδοποιημένα για μια ξεχωριστή δοκιμή.

• Οινικές Αποκαλύψεις

Για καταναλωτές και επαγγελματίες που αναζητούν τους πρωταγωνιστές του αύριο.

Δείτε Επίσης

• Οινοτεχνία

Οινικός εξοπλισμός και εφόδια στην αιχμή της τεχνολογίας βρίσκουν και φέτος στο Οινόραμα το δικό τους χώρο για άψογη ενημέρωση των επαγγελματιών του κρασιού.

Όλες οι πληροφορίε για τους εκθέτες, τα οινοποιεία και τους εισαγωγείς αλλά και την πολιτική εισόδου, τιμές εισιτηρίων και κρατήσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα  https://www.oenorama.com/el/.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!