Παράγκα Revolution – 21 χρόνια πριν

grape

Τι είναι αυτό που κάνει ένα κρασί να ξεχωρίζει; Πολλοί θα απαντήσουν η συνέπεια και η διάρκειά του στο χρόνο. Φέτος συμπληρώνονται 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε  το κρασί «Παράγκα» στην Ελληνική αγορά. 

Πρόκειται για ένα κρασί που έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά από 21 σοδειές επιτυχημένης κυκλοφορίας, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων εκείνων που επιλέγουν την «Παράγκα» όλα αυτά τα χρόνια. Η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη αφού συμπίπτει και με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση. 

Το «Παράγκα Revolution» εσοδείας 2019, είναι ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας, μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκα» με τον καταναλωτή. Με αφορμή την κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης, οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη κάνουν μια αναδρομή στις αναμνήσεις που σχηματίστηκαν 21 χρόνια πριν. Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, μοιράζονται αυτές τις στιγμές με το οινόφιλο κοινό, με στόχο να μας παρακινήσουν να ανατρέξουμε σε εμπειρίες που στιγμάτισαν τη ζωή μας. Δείτε το βίντεο εδώ.

Δείτε Επίσης
ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Το επετειακό κρασί «Παράγκα Revolution» θα κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.


© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.