ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ 21

Το Cuvee Monsignori Κτήμα Αργυρού βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της ομάδας της Botiglia.gr και των 50.000 μελών της ηλεκτρονικής κάβας που για 4η συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηλεκτρονική κάβα από τα Evolution Awards, τον σημαντικότερο θεσμό για το  e-commerce στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα του Botilia.gr παρουσιάζει τη λίστα με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά της χρονιάς που μόλις πέρασε. Τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2021 προκύπτουν από τις προτιμήσεις των 50.000+ μελών του Botilia. Οι προτιμήσεις μετρώνται από τις αγορές και τις βαθμολογήσεις των μελών των εκατοντάδων ελληνικών κρασιών που πέρασαν από το Botilia.gr τη χρονιά που πέρασε.

Στους τρεις πρώτους νικητές της λίστας των Καλύτερων Ελληνικών Κρασιών για το 2021 φιγουράρουν ακόμη το Bucephale Κτήμα Λίγας, ξινόμαυρο από παλαιά κλήματα το οποίο παράγεται μόνο τις εξαιρετικές χρονιές και αποτελεί το καμάρι της οικογένειας Λίγα, και το Reserve Ξινόμαυρο Κτήμα Άλφα, ένα κρασί που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η ομάδα των sommelier και των έμπειρων οινολόγων τoυ Botiglia.gr, πλαισιωμένοι από τα μέλη της κάβας αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τα κρασιά καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. 

Ολόκληρη η λίστα των κρασιών που ξεχώρισαν εδώ.

https://blog.botilia.gr/el/kalytera-ellinika-krasia/

Δείτε Επίσης

 

 

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!