ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ CLOONEY

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Hollywood George Clooney και η σύζυγός του Amal ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δύο δικά τους κρασιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην τοπική εφημερίδα Var Martin. Τα σταφύλια προέρχονται από τέσσερα εκτάρια αμπελώνων στο αγρόκτημά του Domaine de Canadel που βρίσκεται στην περιοχή Coteaux Varois en Provence στο νότο της Γαλλίας, το οποίο απέκτησε το 2021 και φυτεύτηκε κυρίως με την ποικιλία Vermentino. Η παραγωγή μέχρι σήμερα προορίζονταν για τον τοπικό οινοποιητικό συνεταιρισμό.

Οι Clooney έχουν προσλάβει την οινοποιό και οινολόγο Laurence Berlemont ως σύμβουλο. Είναι γνωστή από τις συνεργασίες της με διάσημους΄, όπως με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie στο Château Miraval και με τον σκηνοθέτη του Star Wars George Lucas στο Château Marguï. Η ίδια δήλωσε ότι ο Clooney συμμετείχε ενεργά όταν έφτιαχναν τα χαρμάνια και έχει «καλό ουρανίσκο». Σύμφωνα με την Berlemont, τα κρασιά θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες με το όνομα “La Bastide Saint-Georges” (“Το Αγρόκτημα του Αγίου Γεωργίου”). Δεν είναι γνωστό αν η αναφορά στο όνομα του έγινε επίτηδες.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι ο γαλλικός νότος προσελκύει όλο και περισσότερους διάσημους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται με την παραγωγή κρασιού.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!