ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ SOMMELIER

Η αεροπορική εταιρεία Emirates σχεδιάζει να εκπαιδεύσει περίπου 22.000 αεροσυνοδούς σε θέματα κρασιού μέχρι το έτος 2026. Το εντατικό πρόγραμμα με τίτλο “L’art du vin”, που αναπτύχθηκε για αυτόν τον σκοπό, χωρίζεται σε τρία επίπεδα, τα οποία απευθύνονται σε διαφορετικά επίπεδα γνώσεων: εισαγωγικά μαθήματα, μαθήματα για την business class και μαθήματα για την first class. Ο κύριος στόχος είναι να μεταδοθούν γνώσεις σχετικά με τα κορυφαία κρασιά που σερβίρονται στο αεροσκάφος.

Το νέο πρόγραμμα αναπτύχθηκε με μεγάλη προσοχή και παρουσιάστηκε επίσημα στο Κολέγιο Εκπαίδευσης Πληρώματος της Emirates στο Ντουμπάι. Κάθε μάθημα διαρκεί έως και οκτώ ώρες στην αίθουσα διδασκαλίας και συνοδεύεται από εγχειρίδια, μια διαδραστική εφαρμογή και αναλυτικές σημειώσεις γευσιγνωσίας. Σε κάθε επίπεδο του μαθήματος, το πλήρωμα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την εκτενή συλλογή κρασιών της Emirates.

Για να εξασφαλίσει μερικά από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο, η Emirates έχει αποκτήσει την δική της αποθήκη και κελάρι παλαίωσης στη Γαλλία, το Emirates Wine Cellar, τα τελευταία χρόνια. Εκατομμύρια φιάλες κρασιού φυλάσσονται στην Βουργουνδία, μερικές από τις οποίες δεν θα είναι έτοιμες για διάθεση πριν από το 2035. Η λίστα κρασιών στις πτήσεις της Emirates περιλαμβάνει κρασιά όπως το Louis Latour Chevalier-Montrachet Grand Cru Les Demoiselles 2014, το M. Chapoutier Ermitage Rouge Le Pavillon 2012, το Penfolds Yattarna Chardonnay 2019, το Vega Sicilia Unico 2006 Ribera del Duero, το Bolgheri Ornellaia 2012 και το Opus One Napa Valley 2012.

Δείτε Επίσης
ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΣΕ ΑΣΚΟ

Στην business class, οι επιβάτες μπορούν να δοκιμάσουν μια σειρά από κρασιά Bordeaux της χρονιάς 2009, ανάμεσά τους το Les Tourelles de Longueville 2009 στις πτήσεις προς Μεγάλη Βρετανία και Αμερική, το Sociando-Mallet 2009 στις ευρωπαϊκές διαδρομές, το Château Lagrange 2009 στις πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή και τέλος το Larrivet Haut-Brion 2009 στις πτήσεις προς την Άπω Ανατολή.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!