ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ετήσια έκθεση “Βοροινά”, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, κατέγραψε θετικό απολογισμό, κυρίως λόγω της μεγάλης συμμετοχής και του υψηλού επιπέδου διοργάνωσης.
Τόσο η γενική έκθεση όσο και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως τα masterclass, η ημερίδα για την κλιματική κρίση, οι συζητήσεις και οι παρουσιάσεις άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Η οινική εκδήλωση που έχει καθιερωθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τα κρασιά και αποστάγματα των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

«Ο κόσμος αγκάλιασε για άλλη μία χρονιά την έκθεσή μας, παρά την αλλαγή του χώρου», λέει στο Grape Business η Αλεξάνδρα Ανθίδου από τους «Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος» και μας εξηγεί: «Από το λιμάνι της Θεσσαλονικής, έναν χώρο που είχε ταυτιστεί με τις οινικές εκδηλώσεις των Βοροινών, βρεθήκαμε σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, στους χώρους του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης μας. Οι φίλοι του κρασιού ήρθαν, γέμισαν τους χώρους της έκθεσης και τα σχόλια που πήραμε τόσο από εκθέτες, όσο και από τους επισκέπτες ήταν ιδιαίτερα θετικά».
Η ετήσια έκθεση οινογνωσίας και οινογευσίας των οινοποιείων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, απευθύνεται στο ευρύ κοινό τους οινόφιλους και καταναλωτές αλλά και σε επαγγελματίες από την εστίαση και το εμπόριο οίνου.

Τα Βοροινά της Αθήνας έχουν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο ενώ μέχρι τότε αναμένονται ξεχωριστές εκδηλώσεις από τους «Οινοποιούς της Βορείου Ελλάδας» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή την 1η Νοεμβρίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!