SYRAH LAB by GENIUS IN GASTRONOMY
Η Genius in Gastronomy συνεχίζοντας τη σειρά των Laboratory Thematic Tastings, τα οποία είναι σχεδιασμένα να αναδείξουν εμβληματικές ποικιλίες, περιοχές και τάσεις μέσα από μια εις βάθος οινική και γαστρονομική εμπειρία, διοργανώνει το δεύτερο LAB που επικεντρώνεται σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και εκφραστικές ποικιλίες του κόσμου: το Syrah.
Το LAB θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου στις 18:30 και θα περιλαμβάνει ελληνικά & διεθνή Syrah.
Στο δεύτερο LAB οι παρευρισκόμενοι θα ταξιδέψουν μέσα από:
- Εκφράσεις Syrah από σημαντικές ελληνικές και διεθνείς αμπελουργικές περιοχές
- Στοχευμένη εισαγωγή για τον χαρακτήρα, το terroir και τις τεχνικές που διαμορφώνουν την ποικιλία
- Συνοδεία επιλεγμένων αλλαντικών Κασσάκη από την Κρήτη, σε ένα pairing που αναδεικνύει τη δομή και την ένταση του Syrah
Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε όσους αγαπούν πραγματικά το κρασί.
Κρατήσεις στα email: [email protected], [email protected], [email protected]
και στα τηλέφωνα: 2121006520, 6906663419
Πότε: 17 Δεκεμβρίου 2025, στις 18:30
Πού: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 13-15, Γαλάτσι
Κόστος Συμμετοχής: 55,00€
Wine Calendar
Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά 2025
Hotel King George, Βασιλέως Γεωργίου Α' 3, Πλατεία Συντάγματος
SYRAH LAB by GENIUS IN GASTRONOMY
Genius in Gastronomy, Καστελλίου 13-15, Γαλάτσι, 11146
Oenocosmos Wine & Spirits Fair 2026
Oenocosmos Wine & Spirits Fair 2026
12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
Mediterranean Exhibition Centre, Lavriou Street 301, Αθήνα 190 02
12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
Mediterranean Exhibition Centre, Lavriou Street 301, Αθήνα 190 02
12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
Mediterranean Exhibition Centre, Lavriou Street 301, Αθήνα 190 02







