ASSYRTIKO LAB by GENIUS IN GASTRONOMY
Από τη νέα σεζόν η Genius in Gastronomy εγκαινιάζει μια σειρά από Laboratory Thematic Tastings, σχεδιασμένα να αναδείξουν εμβληματικές ποικιλίες, περιοχές και τάσεις μέσα από μια εις βάθος οινική και γαστρονομική εμπειρία.
Το πρώτο LAB θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2025, με θεματολογία την εμβληματική και πολυδιάστατη ποικιλία που ξεχωρίζει για τη δομή, την παλαιωσιμότητα και τη διεθνή της ακτινοβολία: το Ασύρτικο!
Το LAB θα περιλαμβάνει:
• Έναν εκπρόσωπο Ασύρτικου από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
• Επιλεγμένα Ασύρτικα του εξωτερικού.
• Μια εις βάθος «ακτινογραφία» της ποικιλίας, πριν από το tasting.
• Την αρμονική συνύπαρξη με “δημιουργίες” Trikalinos Bottarga, που θα συνοδεύσουν την εμπειρία.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ζωντανό διάλογο γύρω από την ποικιλία που έχει καθιερωθεί ως πρεσβευτής του ελληνικού αμπελώνα διεθνώς.
Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025 θα επαναληφθεί το Assyrtiko Lab, λόγω του sold out της προηγούμενης ημέρας!
Για επαγγελματίες και καταναλωτές.
Κρατήσεις στα email: [email protected], [email protected], [email protected] και στα τηλέφωνα 2121006520, 6906663419
Πότε: 6 & 7/10 στις 18.30
Πού: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 13-15, Γαλάτσι
Πώς: 45,00€





