< Πίσω στο ημερολόγιο

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA @ Beetroot Studio

Μάι 30 2024
Expired!
6:30 pm - 9:30 pm

Location

Beetroot Studio
Πάικου 1, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54625

Το ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA, η μοναδική έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά κρασιά, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για ένα pop-up event την Πέμπτη 30 Μαΐου στο αίθριο του Beetroot Studio με τη συνεργασία του Poster Restaurant.

Την Πέμπτη το απόγευμα, 7 οινοποιεία θα φέρουν τα κρασιά τους στο διατηρητέο μνημείο της οδού Πάικου, Χάνι Ισμαήλ Πασά για μια δοκιμή που θα αναδείξει το εύρος και την δυναμική του ελληνικού φυσικού κρασιού. Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν bar snacks από το Poster.

Για τα κρασιά στα ποτήρια θα φροντίσουν το Κτήμα Σεϊτανίδη από την Καβάλα, το Κτήμα Οινογένεσις από την Δράμα, το οινοποιείο της Οικογένειας Βαϊμάκη από τα Ιωάννινα, το WineLab από την Ηλεία, το Κτήμα Κοντοζήση από την Καρδίτσα, τα οινοποιεία Κτήμα Νικολού και The Knack Project από την Αττική, ενώ για τα συνοδευτικά στο πιάτο θα δημιουργήσει ο Βασίλης Χαμάμ.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς πό κοντά τους δημιουργούς και τα κρασιά τους και να πάρει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στην 3η ετήσια διοργάνωση του ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA τον Νοέμβριο 2024 στο Ωδείο Αθηνών!

Πληροφορίες:
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 | 18:30 – 21:30
Είσοδος: 15€
Beetroot Studio, Πάικου 1, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54625
fysikafysika.gr