Το wine bar Gargaretta φιλοξενεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου το Κτήμα Χαριτάτου από την Κεφαλονιά.
Το μενού:
• Πλιγουροσαλάτα σε κανόλι αγγουριού με καπνιστή πέστροφα, κουκουνάρι και κονφί ντομάτα με Typaldo (Λευκός ξηρός οίνος 100% Μοσχάτο).
• Τραγανή λαδόπιτα ρόδου/Φάβα αρωματισμένη με περγαμόντο και γαρίδασωτέ με Typaldo (Λευκός ξηρός οίνος 100% Μοσχάτο).
• Ταρταλέτα με μους ελληνικών τυριών, με μαρμελάδα ντομάτας και τραγανό χοιρομέρι με Mademoiselle (δροσερή Μαυροδάφνη 100% δεξαμενής).
• Χοιρινό μάγουλο με πουρέ από καπνιστό κουνουπίδι και πορτοκάλι με Madame H (Μαυροδάφνη από βαρέλι).
• Macaron με πικρή σοκολάτα και αμύγδαλο dessert με κρασί έκπληξη!
Πότε: Τετάρτη 29 Μαρτίου, ώρα 20:00
Που: Gargaretta wine bar, Ροβέρτου Γκάλλι 1, Αθήνα.
Πως: 25 Ευρώ το άτομο, κρατήσεις: 210 9228713 & [email protected]
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!