Τα κρασιά με χαμηλή ή μηδενική αλκοόλη μπαίνουν δυναμικά στο τραπέζι – αλλά είναι το ίδιο «κρασί» ή μια τελείως διαφορετική εμπειρία;
Νέο Φθινοπωρινό τεύχος #39 γεμάτο ιστορίες κρασιού!!!
Το τρίγωνο «εστιατόριο – ποιοτικό κρασί – Έλληνας» κινδυνεύει να μην είναι πια ερωτικό. Και θα χάσουν και οι τρεις πλευρές.
Η παραπάνω ερώτηση μπαίνει επάξια στο πάνθεον των «βαρετών και μη επιδεχόμενων απάντησης ερωτήσεων που δέχεται κατά ριπάς ένας Έλληνας Master of Wine».
Αρχικά να πω πως τις παραγράφους που θα βρείτε παρακάτω τις χρωστάω στον Λευτέρη Λαζάρου, τον τεράστιο Πειραιώτη σεφ του Βαρούλκου.
Well, it’s complicated – but just grab the bottle!
Ανοίξτε το μυαλό σας, βρε! Και δείξτε και λίγο σεβασμό!
Και ναι, σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, τα κρασιά αναπνέουν.
O πάντα απολαυστικός Κωνσταντίνος Λαζαράκης, εξηγεί γιατί πρέπει όσοι επισκέπτονται τη χώρα μας να φεύγουν με μία φιάλη ελληνικού κρασιού.

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!