3ο ΟΙΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΗΒΑΣ

H Οινογνωσία 2024 είναι το 3ο Οινικό Φεστιβάλ της πόλης της Θήβας που διοργανώνει ο Δήμος Θηβαίων και έρχεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Το μοναδικό terroir της Στερεάς Ελλάδας φιλοξενεί από τη μία οινοποιεία που έχουν καταξιωθεί στον οινικό χάρτη αλλά από την άλλη και νέους παραγωγούς που χτίζουν το δικό τους μέλλον. Από τις πιο γνωστές διεθνείς ποικιλίες μέχρι τις σπάνιες τοπικές, τα κρασιά της περιοχής συνθέτουν μία μεγάλη γκάμα που απευθύνεται σε όλους.

Καθώς το κρασί αποτελεί στοιχείο του πολιτισμού, οι διοργανωτές του οινικού φεστιβάλ της Θήβας ανοίγουν για την ειδική περίσταση το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας, το οποίο υποδέχεται στον προαύλιο χώρο του τους επισκέπτες με περισσότερες από 50 ετικέτες κρασιών.
Μία διοργάνωση του Δήμου Θηβαίων, όπου το οινόφιλο κοινό θα δοκιμάσει κρασιά και αποστάγματα αλλά θα έχει την ευκαιρία, μέσα από γευστικές δοκιμές, να γνωρίσει τοπικά προϊόντα και να απολαύσει το ιδανικό pairing με τοπικούς οίνους, υπό την καθοδήγηση sommelier αλλά και cocktails, από διακεκριμένους mixologists, με βάση το κρασί αλλά και αποστάγματα της περιοχής.

Οινογνωσία 2024
Πού: Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας
Πότε: Παρασκευή 14 Ιουνίου, 19:00-23:00

Δείτε Επίσης

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!