ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ CΗATEAU MARGAUX

Η Corinne Mentzelopoulos, που διαχείριζεται την εταιρία που κατέχει το μοναδικό 1er Grand Cru Classé Κτήμα στο Médoc για 43 χρόνια, αποσύρεται και παραδίδει την ευθύνη στον γιο της, Alexis Leven-Mentzelopoulos. Η κόρη της, Alexandra Petit-Mentzelopoulos, γίνεται η νέα πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της εταιρίας. Εργαζόταν ως αντιπρόεδρος γενικού διευθυντή για την επικοινωνία του Château Margaux επί επτά χρόνια.

Ο Alexis Leven-Mentzelopoulos είχε ενταχθεί στην εταιρία το 2020 ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, με αρμοδιότητα τη χάραξη στρατηγικής. Τώρα, ο 30χρονος Alexis αναλαμβάνει τη γενική ευθύνη για τον αμπελώνα. Η Corinne Mentzelopoulos, που είναι τώρα 70 χρονών, είχε αναλάβει τα ηνία του Κτήματος επίσης σε πολύ νεαρή ηλικία: ήταν 27 ετών, όταν πήρε στα χέρια της το φημισμένο Chateaux από τον πατέρα της.

«Η αδελφή μου και εγώ συνεχίζουμε την οικογενειακή μας δέσμευση να κάνουμε το Château Margaux ένα από τους μεγαλύτερα κρασιά στον κόσμο”, εξήγησε ο Alexis Leven-Mentzelopoulos, “δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια επανάσταση. Είμαστε σε ένα ταξίδι με το Κτήμα που υπήρχε πριν από εμάς και θα υπάρχει και μετά από εμάς. Είμαστε εδώ μόνο για να σεβαστούμε το Margaux και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται να βελτιωθεί. Αλλά δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας».

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!