ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ

Φέτος το Κτήμα Αβαντίς κλείνει 30 χρόνια τρύγων από την ίδρυση του Οινοποιείου το 1993 και μας προσκαλεί σε ένα γιορταστικό διήμερο με γευστικές δοκιμές των κρασιών, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, μουσική, παιδικές δραστηριότητες, πικ νικ στον αμπελώνα, σταφυλοθεραπεία προσώπου και γευστική δοκιμή ελαιολάδου και wine cocktails.

Βάζουμε την καλή μας διάθεση, φοράμε καπέλα και αντιηλιακά και φύγαμε με την παρέα μας για την Εύβοια!

Οι πόρτες του οινοποιείου ανοίγουν όπως κάθε χρόνο και περιμένουν να υποδεχθούν τους οινόφιλους. Το Κτήμα Αβαντίς αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που το επιλέγουν για να ζήσουν μία μοναδική οινοτουριστική εμπειρία. Και όπως πάντα, έτσι και φέτος για τις «Ανοιχτές Πόρτες» οι άνθρωποι του Κτήματος έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο με εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν επισκέπτες κάθε ηλικίας.
Με την ευκαιρία των εορτασμών 30 χρόνων από τον πρώτο τρύγο του Κτήματος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν και extra προνόμια:

  •  Γευστικές δοκιμές των κρασιών Κτήμα Αβαντίς
  •  Προνομιακές τιμές στην αγορά κρασιών
  •  Προνομιακές τιμές στην αγορά καλλυντικών
  •  Ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία
  • Είσοδος ελεύθερη

Στις φετινές εκδηλώσεις ξεχωρίζουν δύο σεμινάρια:

Ο Άρης Σκλαβενίτης είναι πτυχιούχος Οινολόγος, πιστοποιημένος Advanced Sommelier από το Court of Master Sommeliers και έχει διακριθεί ως καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2016, 2019 & 2023.
Το Σάββατο 18 Μάϊου στις 13:00 παραδίδει το Σεμινάριο «Βασικές Αρχές Γευστικής Δοκιμής» και αποκαλύπτει τις βασικές παραμέτρους που ορίζουν την γευστική ποιότητα των κρασιών.

Ο Σίμος Γεωργόπουλος είναι ο πιο γνωστός Έλληνας Οινοδημοσιογράφος, κριτικός οίνου σε παγκόσμιους διαγωνισμούς κρασιού και γεύσης από το 1999.
Θα τον παρακολουθήσουμε στις 13:00. την Κυριακή 19 Μαϊου στην γευστική δοκιμή «Επιλογή των βαρελιών του Αβαντίς Collection 2022». Πρόκειται για την αυστηρή αξιολόγηση της επιλογής βαρελιών στα οποία παλαιώνει το Avantis Syrah Collection – μετά την 18μηνη παραμονή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ένα σεμινάριο αποκλειστικά για τους πραγματικούς λάτρεις του κρασιού.

Για τις δύο εκδηλώσεις αλλά και την σταφυλοθεραπεία και το πικ νικ είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2221 0 55350

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων 

Σάββατο 18.05.2024

Δείτε Επίσης
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ TEAM USA

12:00 – 12:30 Ξενάγηση
12:00 – 15:00 Παιδική δραστηριότητα Face Painting
12:00 – 15:00 Live μουσική μπάντα
13:00 – 14:00Παιδική δραστηριότητα* «Ρομποτική για παιδιά»
13:00 – 14:00 «Βασικές Αρχές Γευστικής Δοκιμής» με τον Άρη Σκλαβενίτη (απαιτείται κράτηση)
14:00 – 14:30 Ξενάγηση
14:00 – 18:00 Σταφυλοθεραπεία στον αμπελώνα του Sauvignon blanc (απαιτείται κράτηση). Express θεραπεία λάμψης με τα οινικά καλλυντικά του Οινοποιείου, Lenga
17:00 – 17:30 Ξενάγηση

Κυριακή 19.05.2024

11:00 – 15:00 Live μουσική μπάντα
12:00-12:30 Ξενάγηση
12:00 – 17:00 Πικ -νικ με finger food menu ενηλίκων και παιδικό menu (με χρέωση)
12:00 – 16:00 Wine Cocktail με κρασί από έμπειρους bartenders
12:00 – 13:00 Παιδική δραστηριότητα* Ταχυδακτυλουργός
13:00 – 15:00 «Επιλογή των βαρελιών του Αβαντίς Collection 2022» με τον Σίμο Γεωργόπουλο.
13:00 – 14:00 Παιδική δραστηριότητα* Bubble Show
16:00 – 16:30 Ξενάγηση
16:00 – 17:00 «Γευστική δοκιμή Ελαιολάδου» με την Μαρία Κατσούλη
16:00 – 19:00 Dj μουσικές επιλογές
18:00 – 18:30 Ξενάγηση
*Οι παιδικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται με την διακριτική επίβλεψη των γονέων.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!