ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

‘Ενας χαρισματικός τόπος, σφηνωμένος ανάμεσα στο βουνό των θεών, τον ‘Ολυμπο, τα Πιέρια όρη  και το Θερμαϊκό Κόλπο αναδεικνύει τα κρασιά του ανοίγοντας νέους δρόμους για τους λάτρεις του ελληνικού κρασιού.

Επτά οινοποιεία, το Κτήμα Καρασίμου, το Κτήμα Κούρτη, το Κτήμα Ξηνομερίτη, η Οινοποιεία Παπαγιαννούλη, το Οινοποιείο Παπαχριστοδούλου, το Οινοποιείο Παντούλη και οι Αμπελώνες Ωραία Γη, βρίσκονται στα όρια του Δήμου Κατερίνης και παρουσίασαν για πρώτη φορά από κοινού όλη τη γκάμα των κρασιών τους, ειδικές εμφιαλώσεις και παλιές εσοδείες. Οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι, έμποροι κρασιού, sommeliers και γευσιγνώστες από τον χώρο της εστίασης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ενθουσιάστηκαν από τον επίπεδο και τη μεγάλη γκάμα των ετικετών που παρουσιάστηκαν σε μια  εκδήλωση που πλαισιώθηκε από τα masterclasses  του Στέφανου Κόγια, DipWSET  και του Σπύρου Μπλάτσιου οι οποίοι παρουσίασαν μερικά από τα καλύτερα δείγματα του αμπελώνα της Κατερίνης. Την ιδιαίτερη γευσιγνωσία τίμησαν με την παρουσία τους,  μεταξύ άλλων, ο τ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης  και Καθηγητής Αμπελουργίας Οινολογίας του ΑΠΘ Στέφανος Κουνδουράς.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε τα newsletter του grape!