ΦΙΑΛΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Είστε κλασσικοί τύποι και δεν σας κάνουν τα κρασιά σε κουτάκια αλουμινίου, γιατί θέλετε να ανοίξετε τη φιάλη με το κρασί;
Από την άλλη, σκέφτεστε ότι ίσως το γυάλινο μπουκάλι ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για ένα πάρτυ στην άμμο; Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημα;
Απάντηση στο ερώτημα δίνει ένα νέο προϊόν που ήρθε για να καλύψει κάθε ανάγκη και είναι η μέση λύση! Η οινοποιία Bogle Family Wine Collection από την Καλιφόρνια έχει λανσάρει εδώ και λίγες εβδομάδες μια νέα σειρά κρασιών που κυκλοφορούν σε αλουμινένιες φιάλες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σειρά “Element [AL] Wines” είναι η πρώτη που εμφιαλώνεται σε αλουμινένιες φιάλες 0,75 λίτρων. Η φιάλη που έχει κανονικό σχήμα, είναι πολύ πιο ελαφριά και ανακυκλώσιμη. Η πρώτη παρουσίαση των κρασιών στην Ευρώπη, έγινε σε ελληνικό έδαφος στη διάρκεια του Portfolio tasting της εταιρείας Cordis στο Paleo, ενώ η διευθύντρια του οινοποιείου Jody Bogle παρουσίασε τις φιάλες επίσημα στην έκθεση ProWein στο Ντίσελντορφ. Η εταιρεία μάλιστα έχει πατεντάρει την φιάλη αλουμινίου

Σε αντίθεση με τις συμβατικές γυάλινες φιάλες, η φιάλη Element [AL] δεν απαιτεί ετικέτα καθώς οι πληροφορίες εκτυπώνονται απευθείας στη φιάλη κι έτσι δίνει μια μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να αποτελέσει καμβά δημιουργικότητας αλλά και να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Με βάρος 90 γραμμάρια, η φιάλη αλουμινίου είναι περίπου 80% πιο ελαφριά από μια μέση γυάλινη φιάλη κρασιού (500 γραμμάρια και περισσότερο) ενώ είναι ελαφρώς μικρότερη σε μέγεθος από μία κλασική φιάλη κάτι που μειώνει τον όγκο των μεταφορών. Σημαντικό επίσης είναι το ότι μεταφέρεται ως τρόφιμο, λόγω συσκευασίας άρα, έχει τις σωστές συνθήκες σε όλο το ταξίδι της.

Τέσσερα κρασιά της σειράς είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής: Chardonnay, Pinot Grigio, Rosé και Pinot Noir.

«Αναζητούσαμε έναν τρόπο να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμα των παραδοσιακών φιαλών κρασιού αλλά με κάτι ελκυστικό για τους καταναλωτές. Η εκτενής έρευνά μας δείχνει εξαιρετικά υψηλό ενδιαφέρον των καταναλωτών για αυτήν την καινοτόμο αλουμινένια φιάλη κρασιού. Το Element [AL] είναι κάτι περισσότερο από την ανακοίνωση μιας νέας μάρκας κρασιού, είναι η αρχή μιας νέας σκέψης στη βιομηχανία του κρασιού», είπε η Jody Bogle, αντιπρόεδρος στο οινοποιείο Bogle Family Wine Collection. «Ξεκινήσαμε αναζητώντας τρόπους για να κατασκευάσουμε ελαφρύτερες από τις υφιστάμενες γυάλινες μας φιάλες, και αυτό οδήγησε σε μια πιο ριζοσπαστική προσέγγιση που αισθανόμαστε ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν».

Δείτε Επίσης

Μέσα από την έρευνα και τις τυφλές δοκιμές, διαπιστώθηκε ότι το Element[AL] δεν διαφέρει στη γεύση από το ίδιο κρασί που παλαίωσε για έναν χρόνο σε γυάλινες έναντι για αλουμινένιες φιάλες. Σύμφωνα με το οινοποιείο Bogle Family Wine Collection, το Element [AL] αναπτύχθηκε μετά από σχεδόν τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!