Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΝΑ HUB ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Για δεύτερη χρονιά θα λάβει χώρα η δράση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς “Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί”, με το φετινό θέμα να είναι «Οι Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι».
Με στόχο να γίνει η Κεφαλονιά επίκεντρο για το κρασί και όχι μόνο ένας οινοτουριστικός προορισμός, ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την Άνθεια Κώτση διοργανώνουν τη δράση αυτή που αποσκοπεί στο να εμβαθύνει πάνω σε μια θεματολογία που αφορά όλους στον κλάδο του κρασιού, με μια ανοιχτή συζήτηση με αξιόλογους ομιλητές. Φέτος, «οι Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι» έχουν την τιμητική τους, με τη θεματολογία αυτή να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι ομιλητές είναι ο κ. Στέφανος Κουνδουράς , καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, γεωπόνος και οινολόγος, o Σταμάτης Διαβατίδη και ο Γιώργος Φεύγας, συνιδρυτές της εταιρείας farmAIr με έδρα στην Αμερική που ειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες με drone και ο οινοποιός  Άρης Τσέλεπος (Κτήμα Τσέλεπου). Οι καλεσμένοι θα μιλήσουν πάνω στο θέμα και θα συνομιλήσουν με τους οινοποιούς, οινολόγους και γεωπόνους της Κεφαλονιάς.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 17 Ιουνίου, ώρες 11:00-13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής, στο Ληξούρι. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους του κλάδου και η συμμετοχή σε αυτή είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του Hub, οι καλεσμένοι θα περιηγηθούν στους αμπελώνες, στα οινοποιεία και στα μοναδικά μέρη της Κεφαλονιάς ενώ στην ομάδα θα είναι και δημοσιογράφοι που θα προβάλουν τις δράσεις. Η προβολή της συζήτησης του Hub θα μεταφερθεί μέσα από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε όλα τα οινοποιεία στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα να μπορούν να ενημερωθούν. Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς αποσκοπεί μέσα από αυτή τη δράση να προσφέρει γνώση προς τον οινικό κλαδο πόσο μάλλον για ένα ζήτημα που αφορά όλους.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε τα newsletter του grape!