Η… κλέφτρα Κίσσα

Αργυρό μετάλλιο για την «Κλέφτρα Κίσσα 2020» του Κτήματος Κοκοτού στον παγκόσμιο διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles 2021, η οποία αν μη τι άλλο έχει πρωτότυπο όνομα!

H παιχνιδιάρα ροζέ  Merlot-Cabernet Sauvignon Κλέφτρα Κίσσα, περνώντας με επιτυχία όλα τα στάδια του διαγωνισμού ο οποίος αφορούσε ροζέ κρασιά από κάθε οινοπαραγωγική περιοχή του πλανήτη, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, κερδίζοντας τελικά το αργυρό μετάλλιο. Πρόκειται για ένα φινετσάτο κρασί που παράγεται στους αμπελώνες του Κτήματος Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής και σε υψόμετρο 450 μέτρα. Έχει απαλό ροζέ χρώμα και αναδύει αρώματα τροπικών φρούτων και άγριας φράουλας. Είναι ευχάριστο και ισορροπημένο στο στόμα με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.  

Η ετικέτα της κρύβει μια πραγματική ιστορία της κίσσας που τσιμπολογάει με αναίδεια τα σταφύλια του κτήματος: η Κλέφτρα Κίσσα!

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!