ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN

Στο ολόφρεσκο τεύχος του Grape ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, θέτει το ερώτημα “Πόσο ροκ είναι το κρασί;” Η απάντηση έρχεται συστημένη από μία από τις πιο σκληρές μεταλλάδικες μπάντες του κόσμου, τους Iron Maiden. Δεν γίνεται πιο Ροκ!

Ένα καινούργιο κρασί από το heavy metal συγκρότημα παρουσιάστηκε στην φετινή ProWein, πριν από λίγες ημέρες. Το ερυθρό Douro DOC φτάχτηκε σε συνεργασία των μελών της μπάντας με τον βρετανικό εισαγωγέα και διανομέα κρασιού Ehrmanns Wine και προέρχεται από το σπουδαίο οινοποιείο Van Zeller.

Είναι ένα blend τοπικών ερυθρών ποικιλιών που καλλιεργούνται στην κοιλάδα του Douro, κυρίως Touriga Nacional και Tinta Roriz. Έχει παλαιώσει για έξι με εννέα μήνες σε χρησιμοποιημένα βαρέλια που προηγουμένως φιλοξενούσαν Port.  Το κρασί όπως λένε οι δημιουργοί του, έχει φρέσκο χαρακτήρα με μαλακές τανίνες, είναι εύκολο στην κατανάλωση και αρκετά εμπορικό.

 

 

Δείτε Επίσης
ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

 

Το όνομα “Darkest Red” (που σημαίνει το Πιο Σκοτεινό Κόκκινο)  αναφέρεται στο τραγούδι “Darkest Hour” των Iron Maiden του 2021. Οι φιάλες, θα έχουν λιανική τιμή περίπου 14 ευρώ, είναι τυλιγμένες σε χαρτί με εκτύπωση “Eddie”, τη σκελετωμένη μασκότ της μπάντας. Οι Iron Maiden γιορτάζουν την 50η επέτειό τους το 2025 και η μουσική τους απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό καθώς έχουν φανατικούς followers από τα πρώτα τους βήματα ενώ ταυτόχρονα απευθύνονται και σε νεότερο κοινό. Έχουν εμφανιστεί και στη χώρα μας, σε συναυλίες που άφησαν εποχή.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!