ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας υποδέχεται τον Απρίλιο τους επισκέπτες του με εκδηλώσεις εστιασμένες στην εποχή. Την άνοιξη,  η φύση «ξυπνά» και αναγεννάται, ο βλαστικός κύκλος ξεκινά στα κλήματα δημιουργώντας υπέροχες εικόνες στον αμπελώνα του κτήματος. Καθόλου τυχαία, ο Απρίλιος «αγκαλιάζει» συνήθως και τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, συμβολίζοντας την αιώνια ανάπλαση και δημιουργία.

Με ανοιξιάτικη διάθεση και πολλή δημιουργικότητα, οι άνθρωποι στο Κτήμα Κυρ – Γιάννη έχουν ετοιμάσει ακόμη μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και δράσεων.

Από την πρώτη ημέρα του μήνα (Σάββατο 1 Απριλίου) ξεκινούν δυνατά αναζητώντας… αλήθειες την Πρωταπριλιά. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους χαρμάνι ή αλλιώς blend. Μια μοναδική εμπειρία ανακάλυψης και προσωπικής δημιουργίας ενός κλασικού βήματος στη διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

Όσο για την πρώτη Κυριακή (2 Απριλίου), η βραβευμένη σεφ του εστιατορίου Κυριακή Φωτοπούλου έχει ετοιμάσει πιάτα για έναν ακόμη πιο απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και κρασιού.

Κυριακή των Βαΐων, η παράδοση θέλει ψάρι και στο Κτήμα Κυρ – Γιάννη το βάζουν δίπλα σε επιλεγμένα λευκά κρασιά από τον αμπελώνα στο Αμύνταιο, ενώ το Ξινόμαυρο έχει όπως είναι φυσικό την τιμητική του και τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, σε ένα πεντανόστιμο ταίριασμα με το κατσικάκι σε κληματόβεργες στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Και το πρόγραμμα του μήνα κλείνει με ένα Σαββατιάτικο movie & wine night στις 29 Απριλίου.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σάββατο 1 Απριλίου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLEND ΚΡΑΣΙΟΥ

Δημιουργήστε ένα χαρμάνι κρασιού διαφορετικών ποικιλιών μόνοι σας και ζήστε μια μοναδική βιωματική εμπειρία

– Ώρα 11:00-17:00

– Τιμή: 7€ (περιλαμβάνει ξενάγηση, δημιουργία χαρμανιού και γευστική δοκιμή των χαρμανιών που δημιουργήθηκαν)

Κυριακή 2 Απριλίου

FOOD & WINE PAIRING

Γευστικό ταίριασμα φαγητού – κρασιού, συνδυάζοντας τα πιάτα της σεφ του Κτήματος με επιλεγμένες ετικέτες της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

– Ώρα 11:00-17:00

– Τιμή: 35€/άτομο (ΜΕΝΟΥ μόνο φαγητό) & 50€/άτομο (ΜΕΝΟΥ φαγητό και κρασί)

Κυριακή 9 Απριλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

Η ημέρα απαιτεί ψάρι σε συνδυασμό με λευκά κρασιά από τους αμπελώνες της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στο Αμύνταιο

– Ώρα 11:00-17:00

– Τιμή: Μενού a la carte

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένα ειδικό πακέτο γευστικής δοκιμής κρασιών της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το Πασχαλινό σας τραπέζι

– Ώρα 11:00-17:00

– Τιμή: 14€

Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΪΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ

Γιορτάζουμε με κατσικάκι σε κληματόβεργες με την συνοδεία Ξινόμαυρου

– Ώρα 11:00-17:00

Δείτε Επίσης

– Τιμή ανάλογα με τις επιλογές από το a la carte μενού

Σάββατο 29 Απριλίου

MOVIE NIGHT

Απολαμβάνουμε την ταινία «Πριν τα μεσάνυχτα» με συνοδεία πιάτων από την σεφ του Κτήματος – Ώρα έναρξης 20:00

– Τιμή: 15€ (ταινία + 1 ποτήρι κρασί + ξενάγηση) και έξτρα τα πιάτα

-ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

– ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

– ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ωράριο 11:00-18:00

Κουζίνα last call 16:30

Υπεύθυνη επικοινωνίας/κρατήσεων:

Ελπίδα Παλαμίδα

Τηλ 23320 51100 Κινητό: 6938250088 Email: epalamida@kiryianni.gr Website: www.kiryianni.gr

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!