ΣΠΟΝΔΗ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

Σπονδή στον Χρόνο: Κελάρια

Σπονδή και οίνος είναι ο ιερός δεσμός που μας ενώνει με το Θείο. Όροι άρρηκτα συνδεδεμένοι από την αρχαιότητα.
Μία νέα ιστορία ξεκινάει, τα «Κελάρια της Σπονδής», μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό όραμα της τόλμης, στις αισθήσεις και στη διαχρονικότητα. Ξεπεράστε τα όρια του χρόνου και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της Σπονδής.

Σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon.

Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα «μυστικά» των εμβληματικών οινοποιείων της Ελλάδος και αφεθείτε σε συνθέσεις που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τα πρώτα από τα «Κελάρια» που θα ανοίξουν είναι τα εξής:

    • 19 Ιανουαρίου Κτήμα Γεροβασιλείου
    • 9 Φεβρουαρίου Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
    • 1η Μαρτίου Κτήμα Αργυρού

Θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση.

Δείτε Επίσης

Μείνετε συντονισμένοι με το Grape και το Calendar για όλες τις πληροφορίες.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

Νέες Ετικέτες

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!