ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ VINEXPO ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ο κόσμος πηγαίνει στο κρασί, όπως δείχνουν και οι αριθμοί από την πρόσφατη εκδήλωση “Wine Paris & Vinexpo Paris 2023”. Κρίνεται επιτυχημένη ως προς την προσέλευση των επισκεπτών,  αλλά και την ποιότητα των επαγγελματικών συζητήσεων σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η έκθεση έγινε στο Παρίσι 
και συγκέντρωσε περίπου 36.334 επισκέπτες.

Αύξηση 41% σε σχέση με το 2022, με το 38% από αυτούς να είναι άνθρωποι εκτός Γαλλίας προερχόμενοι από 149 χώρες.

«Πρόκειται για αύξηση 85% στους διεθνείς επισκέπτες», δήλωσαν οι διοργανωτές. Οι πέντε κορυφαίες χώρες μετά τη Γαλλία ήταν το Βέλγιο, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.

O αριθμός των εκθετών αυξήθηκε και το 2023 συμμετείχαν 3.387 εκθέτες, με αύξηση 20% σε όρους εκθεσιακού χώρου και 25% περισσότερους διεθνείς εκθέτες σε σχέση με το 2022.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Vinexposium, Rodolphe Lameyse: «Η φετινή έκδοση απέδειξε ότι είναι δυνατόν να σχεδιαστεί μια έκθεση διαφορετική. Με ευρεία γκάμα εκδηλώσεων και προϊόντων που συνδυάζουν κρασί και φαγητό, επιχειρηματικότητα και μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο και να σκεφτούμε ακόμα μεγαλύτερα. Έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έχει δοθεί.

Το “Wine Paris & Vinexpo Paris” αποτελούν σημείο συνάντησης για έναν κόσμο σε κίνηση, η διεθνής επιρροή του οποίου αυξάνεται συνεχώς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ξανά το 2024, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Δείτε Επίσης
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2024

Φωτογραφίες: Vinexposium Paris – France, Philippe Labeguerie.

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!