Το κρασί της… επανάστασης

Το Κτήμα Σκούρα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση με ένα συλλεκτικό κρασί φτιαγμένο από 21 χρονιές. Πώς θα μπορούσε εξάλλου και ο κόσμος του κρασιού να μείνει έξω από τη μεγάλη γιορτή για την Ελληνική Επανάσταση του 1821…

Το Κτήμα Σκούρα με τη βοήθεια του εργαστηρίου συλλεκτικών βιβλιοδεσιών και ειδικών εκδόσεων του Μπάμπη Λέγγα, προχώρησε στο σχεδιασμό και τη κατασκευή μιας χειροποίητης, πανόδετης, υψηλής αισθητικής, αριθμημένης κασετίνας και ένα βιβλίο, με 21 ιστορίες, από τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη. Εκεί βρήκε τη θέση της η φιάλη ενός μοναδικού κρασιού με όνομα, “21 χρονιές”. Πρόκειται για μια επετειακή εμφιάλωση εμπνευσμένη από τον Λαβύρινθο, όπου 21 διαδοχικές χρονιές «Μέγας Οίνος» αναμείχθηκαν, ξεκινώντας 21 χρόνια πριν να ετοιμάζονται για την μεγάλη αυτή γιορτή. Ένας καίριος Λαβύρινθος, σε περιορισμένο αριθμό φιαλών όπου οι 21 χρονιές (1999-2020) είναι παλαιωμένες στις ιδανικές συνθήκες. 

To κρασί της Επανάστασης με την υπογραφή του Κτήματος Σκούρα

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αριθμοί 1-50 θα κρατηθούν από το Κτήμα Σκούρα για να διατεθούν σε ιδιαίτερους σκοπούς. Συγκεκριμένα, με την βοήθεια, την εμπειρία και την ευγενική χορηγία του Ελληνικού οίκου δημοπρασιών “Βέργος” θα διεξαχθεί δημοπρασία, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  

Η επετειακή κασετίνα θα κυκλοφορήσει σε 1000 αριθμημένες συσκευασίες από τις οποίες 300 θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στα μέσα Μαρτίου, 400 στην αγορά της ομογένειας τον Μάιο και οι τελευταίες 300, το μήνα Οκτώβριο του έτους 2021. Η διάθεση θα γίνει σε επιλεγμένες κάβες και e-shop της χώρας.

Αποκλειστική διακίνηση Αίολος Α.Ε.
(www.aioloswines.gr, 210 983 7638, aiolos-orders@aioloswines.gr)
                                                                                                                       

 

Δείτε Επίσης
TAITTINGER ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ

 

 

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!