Μαθημένοι όλοι μας σε συνδυασμούς κρασιού και φαγητού, είναι αλήθεια ότι το κάλεσμα του Δειπνοσοφιστηρίου με αυτόν τον πρωτότυπο τίτλο αποτέλεσε τουλάχιστον πρόκληση.
Το Delta Restaurant, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, εντάσσει στο ήδη εντυπωσιακό μενού του ένα πρωτοποριακό νέο pairing με πέντε main courses και ισάριθμα drinks που προέρχονται από κρασί που παράγεται από φρούτα, τα οποία έχουν υποστεί μια συγκεκριμένη διαδικασία «οινοποίησης».
Μια διαδικασία που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η ομάδα του LINE (12 μπαρ στη λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου), με κινητήριο μοχλό την προσήλωση στη βιωσιμότητα και το zero food waste.
Τα “Fine Drinks” που εκτός από το pairing έχουν ενταχθεί και ως αυτόνομα cocktails στον κατάλογο του Delta Bar, αποτελούν twists κλασσικών ποτών που προέρχονται από εποχιακά τρόφιμα και πρώτες ύλες, παράγωγα παραδοσιακών διαδικασιών διατηρησιμότητας, αλλά και ανταλλαγή υποπροϊόντων και αξιοποίηση υπολειμμάτων που προέρχονται από την κουζίνα της ομάδας του Delta.
Αρχική » ΌΤΑΝ Η ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ COCKTAILS
Αυτές οι custom-made δημιουργίες φέρουν την υπογραφή των Βασίλη Κυρίτση, Νίκου Μπάκουλη και Δημήτρη Νταφόπουλου και έρχονται να συνοδεύσουν και να αναδείξουν, με γνώμονα την ισορροπία, το γαστριμαργικό ταξίδι που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος με την ομάδα του.