Όταν ολοκλήρωσε τον επαγγελματικό της κύκλο στην εφημερίδα Καθημερινή, και…
Ρετσίνα και Σαββατιανό είχαν την τιμητική τους στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο Masterclass που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο δράσεων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.
Mε αφορμή την έκθεση Ιnternational & French Travel Market «Τοp Resa 2024», ο Γιάννης Καρακάσης MW, παρουσίασε σε 30 επαγγελματίες, σομελιέ, δημοσιογράφους και αγοραστές ένα ειδικό Μasterclass με τίτλο «Savatiano insights, a deep dive into Greece’s classic grape».
Στην εκδήλωση της ανάδειξης των κρασιών του αττικού αμπελώνα συμμετείχαν τα οινοποιεία: Κτήμα Κοκκοτού, Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, Οινοποιείο Στροφιλιά, Οινοποιείο Μυλωνά, Αμπελώνες Μάρκου, Οινοποιείο Νικολού, Οινοποιείο Παπαγιάννη, Attinos Wines, Οινοποιείο Φράγκου , Οινοποιείο Λιεπουρη, Οινοποιείο Γκίκα Οινοιείο Αωτον και Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Οινότρια Γη.