Πέθανε σε ηλικία 102 ετών, αφήνοντας πίσω εγγόνια δισέγγονα και έναν τρισέγγονο, η Lulu Peyraud, η μεγάλη κυρία του κρασιού και της γαστρονομίας της γαλλικής Provence. Η φυσιογνωμία της ήταν απόλυτα συνυφασμένη με τον μεσογειακό μύθο της Νότιας Γαλλίας. Χαμογελαστή, γλυκιά, η Lulu Peyraud επί σειρά δεκαετιών υποδεχόταν στο σπίτι της οικογένειας Peyraud στο Bandol τους επισκέπτες που κατέφθαναν για να δοκιμάσουν τα περίφημα κόκκινα και ροζέ του Domaine Tempier. Ένα τραπέζι διακοσμημένο με φρούτα και λαχανικά εποχής, λουλούδια ακόμη και σκόρδα, ελαιόλαδο από το κτήμα και πολλά πολλά ποτήρια για τα κρασιά που επρόκειτο να συνοδεύσουν το γεύμα. Ουδείς γνώριζε εκ των προτέρων το μενού, αφού η Lulu Peyraud αποφάσιζε τι θα μαγειρέψει ανάλογα με τα φρέσκα προϊόντα που θα έβρισκε στην αγορά. Πολλοί διάσημοι είχαν περάσει το κατώφλι του σπιτιού της για να γευτούν τη ζεστή φιλοξενία και να δοκιμάσουν τα κρασιά του Domaine, ανάμεσα τους καλλιτέχνες οινογράφοι και δημοσιογράφοι. Ο Kermit Lynch στο βιβλίο του «Αdventures on the Wine Route» είχε γράψει για την οικογένεια Peyraud «Όλα μοιάζουν τόσο γήινα και υπέροχα και τέλεια. Όταν τους γνωρίσεις από κοντά και καταλάβεις πόσο ανθρώπινοι είναι τους αγαπάς, εκείνους και τα κρασιά τους, ακόμη περισσότερο». g