BRUNCH ΜΕ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ

Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων –και όχι μόνο– επιστρέφει.
Το πιο φημισμένο brunch της πόλης ξεκινάει και πάλι στο NEW Hotel.

Οι γεύσεις, το vibe, ο χώρος, όλα εκείνα που έκαναν το brunch του NEW Hotel το αγαπημένο ολόκληρης της Αθήνας επιστρέφουν και πάλι.

Από τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου τα ραντεβού μας για brunch θα δίνονται ξανά Νικοδήμου και Φιλελλήνων 16, στα εστιατόρια του NEW Hotel όπου η πρωτοποριακή αισθητική των αδερφών Campana γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τις εμπνευσμένες γεύσεις που ετοιμάζει ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης.

Για τη νέα σεζόν το brunch εμπλουτίζεται με πιάτα που έχουν αρώματα ελληνικά: French toast με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, λουκουμάδες με παγωτό βανίλια και μαριναρισμένες σταφίδες σε κονιάκ, παραδοσιακή πίτα ημέρας, αυγά καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων, υπέροχα, μυρωδάτα προζυμένια ψωμιά και πολλά άλλα ακόμα με ντόπια υλικά και τεχνικές που ξυπνούν αναμνήσεις από τυπικές οικογενειακές Κυριακές.

Βέβαια, από το μενού δεν λείπουν ούτε οι κλασικές αγαπημένες γεύσεις του brunch όπως τα pancakes, οι φρεσκοψημένες σφολιάτες και το talk-of-the-town “smashed beef burger” με American Angus. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “smoothies” σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο ξεχωριστό περιβάλλον των εστιατορίων του NEW Hotel.

Είναι παγκόσμια διαδεδομένο ότι τα πιάτα που προτείνονται συνήθως στο Brunch υποστηρίζονται εξαιρετικά με αφρώδη κρασιά.

Στο brunch του NEW Hotel, οι επισκέπτες θα βρουν πιάτα με αρώματα ελληνικά αλλά και κλασικές αγαπημένες γεύσεις που καλύπτουν κάθε επιθυμία.

Η λίστα κρασιών του ξενοδοχείου καλύπτει σε μεγάλο εύρος τη λογική παραγωγής και στυλ των αφρωδών  κρασιών.

Αφρώδη κρασιά δημιουργημένα με τη μέθοδο δεξαμενής τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τα αφρώδη δεξαμενής είναι κρασιά με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα, πολύ κομψά στο στόμα και συγχρόνως πολύ δροσιστικά.

Ακακίες Sparkling ροζέ σπό την Ελλάδα, Prosecco από την Ιταλία, όπως  και Moscato d’ Asti για τα επιδόρπια.

Αφρώδη κρασιά δημιουργημένα με την παραδοσιακή μέθοδο, επίσης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Τα αφρώδη παραδοσιακής μεθόδου δεν έχουν έντονο φρουτώδη αρωματικό χαρακτήρα αλλά έχουν την ιδιαιτερότητα των αρωμάτων της αυτόλυσης (ψωμί, μπισκότο) καθώς και πολύ καλή δομή και νεύρο. Amalia, από Ελλάδα αλλά και λευκές και ροζέ Σαμπάνιες από τη Γαλλία.

Όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο από τη Βραζιλία, οι αδερφοί Campana.
Γνωστοί παγκοσμίως για την καινοτόμο προσέγγιση τους στο σύγχρονο design, στο NEW Hotel έχουν επικεντρωθεί στην επανάχρηση και αναβάθμιση ανακυκλώσιμων υλικών – το λεγόμενο upcycling.

Αν στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις αγαπημένες γεύσεις του brunch, προσθέσει κανείς και την μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην είσοδο της Πλάκας, έχει τον ιδανικό προορισμό για Σαββατοκύριακα απόδρασης στο κέντρο της πόλης.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

Νέες Ετικέτες

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!