TO SOIL ΣΤΟ TOP 20 ΤΟΥ FOOD & WINE

Το Soil  εξελίσσεται γαστρονομικά κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο και η λίστα του Food & Wine με τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως που περιλαμβάνει και το βραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας. Η κατάταξη του Soil ανάμεσα στα είκοσι κορυφαία παγκοσμίως εστιατόρια, στα δεύτερα ετήσια “Global Tastemakers Awards” του αμερικανικού περιοδικού Food & Wine, και μάλιστα ως το μόνο ελληνικό, έρχεται να επισφραγίσει την προσπάθειά του να προσφέρει μία γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει η διατήρηση της διάκρισής του με ένα αστέρι Michelin και ένα Michelin Green Star από τον διεθνή οδηγό.

Το Food & Wine είναι ένα Μέσο με μεγάλη επιρροή στον χώρο της γαστρονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο και η λίστα του προέκυψε, έπειτα από την κριτική 180 ειδικών της γαστρονομίας και των ταξιδιών, περιλαμβάνει από διάσημα εστιατόρια, βραβευμένα με
αστέρια Michelin και καινοτόμα μενού γευσιγνωσίας, έως μικρότερα, οικογενειακά εστιατόρια, που εμβαθύνουν στη γευστική κληρονομιά της περιοχής στην οποία βρίσκονται και δίνουν έμφαση στη “farm to table” προσέγγιση.

Το Soil προσφέρει γευστικές εμπειρίες αυτού του επιπέδου, οι οποίες μάλιστα πρόσφατα εμπλουτίστηκαν από το διαδραστικό Chef’s Table και την ανανεωμένη αυλή.

Πιστό στη γαστρονομική του φιλοσοφία αλλά και το όραμα για βιωσιμότητα, το Soil με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή καλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη νέα πρόταση του Chef’s Table, το Alepochori Experience.

Σε μία ανακαινισμένη και exclusive αίθουσα, το Chef’s Table προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα διάλογο με τον σεφ Τάσο Μαντή και πρωταγωνιστή τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας, οι επισκέπτες θα δουν πιάτα να δημιουργούνται μπροστά τα μάτια τους από τον σεφ και την ομάδα του και θα δοκιμάσουν νέες προτάσεις του Soil, πριν αυτές ενταχθούν στο μενού του εστιατορίου, προσφέροντας μια μοναδική ματιά πίσω από τις κουρτίνες της κουζίνας του.

Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι, το Soil ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του στην ανανεωμένη αυλή του νεοκλασικού του στο Παγκράτι.

Με tailor made έπιπλα, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και μασίφ ξύλο, που τηρούν το ήθος και τη δέσμευση στην αειφορία, η αυλή του Soil θα αποτελέσει έναν προορισμό γεύσης, συντροφιά με τα βότανα που καλλιεργεί η ομάδα του εστιατορίου στο Αλεποχώρι, αλλά και το μικρό βοτανολόγιο που δημιουργήθηκε και προσφέρεται ως δώρο στους επισκέπτες για να γνωρίσουν ουσιαστικά τη γήινη φιλοσοφία του.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!