ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PFC

Επτά διακρίσεις έλαβε το Paros Farming Community στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ) 2024 μέσω της συνεργασίας του με το DpS Athens.

Το Paros Farming Community (PFC) κέρδισε τις εντυπώσεις, αποσπώντας συνολικά επτά βραβεία μέσω του DpS Athens. Στην απονομή τελετής των βραβείων που έγινε στις 18 Μαΐου στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε το εξαιρετικό έργο του γραφείου Branding and Design του Δημήτρη Παπάζογλου, το οποίο έχει αναλάβει το rebranding και το brand strategy του Συνεταιρισμού της Πάρου καθώς και τη σχεδιαστική ανάπτυξη της οινικής σειράς SEIRADI.

Το Paros Farming Community μέσω του DpS Athens, συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική
βαθμολογία σε διαφορετικές κατηγορίες. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν το Βραβείο Εταιρικής Ταυτότητας, Έπαινο Εταιρικού Εντύπου, Έπαινο για το Seiradi Cuvée Topos στην κατηγορία Οίνος, το Βραβείο Γενικής Συσκευασίας, το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Ταυτότητα & Συσκευασία για την εταιρική ταυτότητα του Paros Farming Community (PFC), καθώς και το Βραβείο Πελάτη.
Τέλος, μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, απέσπασε το DpS Athens ως το Γραφείο της Χρονιάς, αφού έλαβε το ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ.
Αναφερόμενος στις διακρίσεις o ιδρυτής του γραφείου, Δημήτρης Παπάζογλου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας με τα βραβεία ΕΒΓΕ. Η συνεργασία με το Paros Farming Community αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για εμάς, ενώ θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της θέσης του SEIRADI ως έναδιακεκριμένο brand στο ελληνικό οινικό τοπίο αλλά και πέρα συνόρων».

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!