Κάθε χρόνο τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς διοργανώνουν ένα dinner σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας της Αθήνας, με τα κρασιά του νησιού να συνδυάζονται με τo μενού του εστιατορίου. Το event αυτό είναι πλέον ετήσιος θεσμός και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία γνωριμίας με τα κρασιά και τους παραγωγούς του αμπελώνα της Κεφαλονιάς. Φέτος, το εστιατόριο που θα φιλοξενήσει το dinner, είναι το Makris Athens by Domes, που πρόσφατα απέκτησε ένα αστέρι Michelin.
Είναι ο chef Patron Πέτρος Δήμας και η ομάδα του Makris Athens by Domes, θα συναντήσουν τους Kefalonia Winemakers για μία γευσιγνωσία αφιερωμένη στις ποικιλίες της Κεφαλονιάς.
Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, το εστιατόριο θα φιλοξενήσει το κεφαλονίτικο terroir και προσκαλεί τους
λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του κρασιού σε μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Τα πιάτα
των degustation μενού θα συνοδευτούν από τα εκλεκτά κρασιά των οινοποιείων: Gentilini Winery,
Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο
Σκλάβου. Η γκάμα των κρασιών που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτήν τη βραδιά ταιριάζουν ιδανικά με
την εποχικότητα των υλικών και τη δημιουργική κουζίνα του Πέτρου Δήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 216 004 7777.