Νέα εποχή για το διάσημο αμπελοτόπι της Napa Valley, το κορυφαίο grand cru της περιοχής, το οποίο έχει δώσει μερικά από τα μεγαλύτερα καλιφορνέζικα Cabernet Sauvignon.
O επόμενος τρύγος θα γίνει πλέον με σταφύλια οργανικής καλλιέργειας και οι οινολόγοι του Kalon Vineyard Company στην οποία ανήκει ένα μεγάλο τμήμα του αμπελώνα θεωρούν ότι η μεγάλη αυτή αλλαγή στις πρακτικές της καλλιέργειας θα αντικατοπτρίζονται και στο ποτήρι.
Η μετάβαση από τη συμβατική στην οργανικής καλλιέργειας δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χρειάστηκαν αρκετά χρόνια έως ότου ολοκληρωθεί.
Ο σεβασμός των ιδιαίτερα αυστηρών κανόνων που διέπουν τις οργανικές καλλιέργειες, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η λελογισμένη χρήση των υδάτινων πόρων, ήταν μερικές μόνο από τις προκλήσεις που οι υπεύθυνοι του αμπελώνα είχαν να αντιμετωπίσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν τελικά την πιστοποίηση.
Όλοι ωστόσο τονίζουν ότι όχι απλά άξιζε τον κόπο αλλά ότι είναι και μονόδρομος.