ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΤ. ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

Η φύση συναντά τις τέχνες τον Μάιο στο Κτήμα Κυρ- Γιάννη με τη φωτογραφική έκθεση της Όλγας Δέικου να αποτελεί μέρος των καλλιτεχνικών δρώμενων. Η έκθεση που περιλαμβάνει 27 φωτογραφικά έργα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του επισκέψιμου οινοποιείου στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας. 

Θέμα της έκθεσης είναι ο τρύγος. Για να μπορέσει να υλοποιήσει την ιδέα της η δημιουργός, παρακολούθησε και κατέγραψε με το φακό της όλη τη διαδικασία τον Σεπτέμβριο του 2021 τόσο στη Νάουσα όσο και στο Αμύνταιο. 

Μέσα από το έργο, η Όλγα Δέικου επιχειρεί να αναδείξει μια από τις κρισιμότερες φάσεις στη δημιουργία του κρασιού, καθώς εκεί φαίνονται τα αποτελέσματα ενός ολόκληρου χρόνου σκληρών εργασιών και προσπάθειών.

«Προσπάθησα μέσω των εικόνων να δείξω την αλήθεια όλων αυτών των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην Κυρ-Γιάννη. Και αυτό που τόσα χρόνια πρεσβεύουν, τιμούν , και υποστηρίζουν, την αγάπη τους για το κρασί», σχολίασε η δημιουργός. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Μαΐου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου

Δείτε Επίσης
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας για κρατήσεις: Ελπίδα Παλαμίδα –Υπεύθυνη Φιλοξενίας-Τ. +30 23320 51100 –  info@kiryianni.gr

 

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ