Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ FINE WINES ΤΟΥ DECANTER

Έξι ελληνικά οινοποιεία θα πάρουν μέρος στην διάσημη έκθεση Decanter Fine Wine Encounter London 2023, συμμετέχοντας σε μια αληθινά αξέχαστη οινική εμπειρία.
Το Κτήμα Τσέλεπου, το Οινοποιείο Άνυδρους από τη Σαντορίνη, το Κτήμα Άλφα, ο Απόστολος Θυμιόπουλος με τα κρασιά του, το Κτήμα Βίβλια Χώρα και το Κτήμα Γεροβασιλείου, θα βρεθούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου  στο Landmark London (11:00 π.μ. – 5:30 μ.μ), και θα παρουσιάσουν τα κρασιά τους μαζί με 100 από τους καλύτερους παραγωγούς στον κόσμο.

Είναι μία σημαντική στιγμή για όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν, καθώς η παρουσία και μόνο σε ένα γεγονός με τέτοια διεθνή εμβέλεια, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προβολής του ελληνικού κρασιού αλλά και της οινικής προσέγγισης και της δουλειάς που γίνεται από τα συγκεκριμμένα οινοποιεία.

Τι περιλάμβάνει μία έκθεση όπως το Decanter Fine Wine Encounter London 2023: Μια εξαιρετική επιλογή εκλεκτών ετικετών και σπάνιων εσοδειών, από διακεκριμένους οινοποιούς και φημισμένους αμπελώνες παγκοσμίως . Στο επίκεντρο της έκθεσης του Decanter βρίσκεται το εντυπωσιακό Grand Tasting με περισσότερα από 1.000 κρασιά. Για την απόλυτη εμπειρία, μάλιστα η έκθεση πλαισιώνεται από μοναδικά  Masterclasses με παγκόσμιας κλάσης παραγωγούς και κρασιά όπως η Ornellaia.

Φέτος επιστρέφει και το Cellar Collection, όπου 20 επιλεγμένα οινοποιεία θα παρουσιάσουν τρεις διαφορετικές χρονιές από την εμβληματική τους ετικέτα και μία από αυτές θα είναι τουλάχιστον 10 ετών, ώστε να φανεί η εξέλιξη του κρασιού στην πορεία του χρόνου, Μεγάλα οινοποιεία του παλαιού κόσμου από το Μπορντό, τη Βουργουνδία, την Ιταλία και την Ισπανία θα βρεεθούν δίπλα σε  νεοκοσμίτικα κρασιά από τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή, τη Χιλή και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Δείτε Επίσης
ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Στα Discovery Tastings καταξιωμένοι ειδικοί του κρασιού παρουσιάζουν 45λεπτα Masterclasses για οινοποιεία από περιοχές όπως η Santa Rita, η Remírez de Ganuza και η PIWOSA σε ένα ταξίδι εξερεύνησης και ανακαλύψεων. Οι θέσεις για τα περισσότερα από τα events έχουν εξαντληθεί

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εκλεκτές ετικέτες μας σε αυτή την μοναδική εκδήλωση, ενισχύοντας την εικόνα της χώρας μας, και διαδίδοντας την υψηλή ποιότητα του Ελληνικού κρασιού», λένε οι άνθρωποι του Κτήματος Τσέλεπου για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική στιγμή.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!