ΝΕΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BRAD PITT

Η Petite Fleur είναι το νέο δημιούργημα του Brad Pitt.
Μια ροζέ Σαμπάνια που αποτελείται από 65% Chardonnay του 2019, 30% Chardonnay από το διαρκές απόθεμα (solera) και 5% Pinot Noir.
Πρόκειται για την πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια μακρά σειρά από υψηλού προφίλ κυκλοφορίες από τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έκανε την πρώτη του είσοδο στον κόσμο του κρασιού το 2011.
Το κρασί αυτό, παράγεται από τον οίκο της Σαμπάνιας Fleur de Miraval που έχει στηθεί από τον Brad Pitt, την οικογένεια Perrins, (με τους οποίους συνεργάζεται και στο Miraval) και την οικογένεια Péters.
Το 2020, κυκλοφόρησαν 20.000 φιάλες μιας περιορισμένης έκδοσης Σαμπάνια με την ονομασία Exclusivement Rosé. Ακολούθησε το ER2 το 2021, το οποίο κοστίζει €320.
Και οι δύο αυτές κυκλοφορίες αποδείχθηκαν επιτυχημένες, επομένως τώρα επέστρεψαν στην αγορά με το Petite Fleur το οποίο αναμένεται να είναι φθηνότερο από τα δύο προηγούμενα.
Σύμφωνα με την ομάδα παραγωγής, το Petite Fleur ” στη μύτη έχει ένα υπέροχο μπουκέτο ανοιξιάτικων λουλουδιών, με νότες παιώνιας και αγριοτριανταφυλλιάς, που μπλέκονται με φωτεινά, πλούσια κόκκινα φρούτα όπως βατόμουρα. Το στόμα είναι εξαιρετικά χυμώδες και γεμάτο, με φωτεινές, λεμονάτες νότες, ροζ grapefruit και μανταρίνι, και ελαφρά διαφανή επίγευση”.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!