ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ MW

Οι νέοι Masters of Wine (MW) του 2024 είναι εδώ!

Όπως ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο των Masters of Wine (IMW), η Emily Brighton MW, ο Christopher Martin MW, ο Robert Mathias MW, ο Dror Nativ MW και ο Ιταλός Pietro Russo MW κατέκτησαν τον πολυπόθητο τίτλο. Μετά από επίμονη μελετη και απαιτητικές θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις πάνω στο κρασί και τα αποστάγματα, έρχονται να ενταχθούν στο κλειστό club. Υπάρχουν πλέον συνολικά 417 Masters of Wine από 31 χώρες.

Η Emily Brighton MW είναι τεχνική διευθύντρια στη βρετανική εισαγωγική εταιρεία κρασιών North South Wines. Είναι η νεότερη γυναίκα MW και, ως κάτοχος διπλής ιθαγένειας, η πρώτη Λετονή MW. Ο Christopher Martin MW ανακάλυψε την αγάπη του για το κρασί στη διάρκεια μιας εκτεταμένης παραμονής στην Αυστρία. Ο Robert Mathias MW εργάζεται δέκα χρόνια στον χώρο του κρασιού, πλέον είναι αγοραστής για το Bordeaux Index και ειδικεύεται στη Γαλλία.

Ο Dror Nativ MW άνοιξε την πρώτη ιρλανδική pub στο Τελ Αβίβ και είναι αγοραστής κρασιών για την αλυσίδα Marks & Spencer. Ο Pietro Russo ΜW γίνεται ο τρίτος Ιταλός Master of Wine, προέρχεται από οινοπαραγωγική οικογένεια και εργάζεται ως βασικός οινολόγος στο οινοποιείο Donnafugata της Σικελίας από το 2010.

Δείτε Επίσης

Οι χώρες με τους περισσότερους Masters of Wine είναι το Ηνωμένο Βασίλειο (208), οι ΗΠΑ (58), η Αυστραλία (26), η Γαλλία (18), η Νέα Ζηλανδία (15), η Γερμανία και ο Καναδάς (από 10).

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!