ΤΟ LA MEAT MAISON ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ

Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, στέκεται το La Meat Maison.

Γι’ αυτό το λόγο οργανώνει δύο δείπνα, ένα στις 21 και ένα στις 23 Φεβρουαρίου,  στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς «Δεσμός»και «Polat Foundation». Με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να γίνει ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού.Στη φιλοσοφία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση εστίασης και προμήθειας κρέατος, ποτών και τροφίμων βρίσκεται φυσικά το φαγητό. Όπως λένε οι ίδιοι,  ανέκαθεν το φαγητό στην ελληνική κουλτούρα θεωρούνταν ιερό.

Δεν αφορούσε ποτέ μόνο θρεπτικά συστατικά, ποσότητες και θερμίδες. Ήταν πάντα μια ευγενική και γενναιόδωρη πράξη μοιράσματος. Μια τελετουργία που εξακολουθεί να αποδεικνύει και να δηλώνει την εθνική μας ταυτότητα. Μια ιεροτελεστία ένωσης καρδιών γύρω από ένα τραπέζι.

Έχοντας όλα τα παραπάνω στο μυαλό και επιθυμώντας να συμμετάσχει στη μοναδική “σκυταλοδρομία” ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές.

Έτσι, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης δύο φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. Για κρατήσεις: 210 8087372, 2108085183.

Λίγα Λόγια για το La Meat Maison Kifissia

Στο 500 τ.μ. concept κατάστημα του, το La Meat Maison Kifissia διαθέτει deli, κάβα, κρεοπωλείο, αλλά και ένα μοναδικής ατμόσφαιρας, αισθητικής και γεύσεων bar-restaurant.  Βρίσκεται στον αριθμό 92 της Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά και το μενού του υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης. Η φιλοσοφία του εστιατρορίου κινείται στην κατεύθυνση της ορθής διαχείρισης και της  μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λίγα Λόγια για τον “ Δεσμό”

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο “Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων.

Λίγα Λόγια για τη μέχρι προσφορά του “ Polat Foundation” στις πληγείσες περιοχές

Μέχρι στιγμής ο Polat έχει αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά. Το φορτίο τους ήταν γεμάτο με τα βασικά είδη, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής.

Δείτε Επίσης
ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ

Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές .

 

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!