ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 2025 Ο ΟΜΙΛΟΣ MANTIS

Από την 1η Ιανουαρίου το Group Mantis ανέλαβε την αποκλειστική διανομή των προϊόντων που παράγει το Κτήμα Άλφα σε όλα τα κανάλια της ελληνικής αγοράς. Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα στο πορτφόλιο του Group Mantis ήταν μόνο τα κρασιά της εταιρείας Μαλαματίνα, με τη νέα συνεργασία το οινικό κομμάτι διευρύνεται σημαντικά.

Με δεδομένες τις μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλαγές έχουμε και σε πρόσωπα, καθώς υπεύθυνος του οινικού προγράμματος του Ομίλου για τη νότιο Ελλάδα, αναλαμβάνει ως wine expert ο Άγγελος Αντωνίου. Με 20ετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και εξειδίκευση στο κομμάτι του κρασιού, θα αναλάβει την ανάπτυξη του κρασιού στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου για τη νότιο Ελλάδα.

Το βιογραφικό του απαριθμεί εξαιρετικές συνεργασίες με εστιατόρια και ξενοδοχεία, με αποκορύφωμα την πολυετή παραμονή του στο (τότε 2άστερο) εστιατόριο “Σπονδή”. Τελευταίος σταθμός πριν τη μεταγραφή του ήταν η εισαγωγική εταιρεία Boutzounis, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια ως υπεύθυνος στο τμήμα οίνου. Έχει βραβευτεί στο παρελθόν ως τρίτος καλύτερος Έλληνας Οινοχόος και τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της επιτροπής διαγωνισμού για τον καλύτερο Έλληνα Οινοχόο.

 

 

Δείτε Επίσης
ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ MICHELIN ΤΟΥ 2024

Η συνεργασία με το Κτήμα Άλφα, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα οινοποιεία της χώρας, αποτελεί επιχειρηματική κίνηση με υψηλή συμβολική και ουσιαστική αξία για τον Όμιλο Mantis. Εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό του με νέα προϊόντα που ενσωματώνουν υψηλή ποιότητα, παράδοση και καινοτομία, επιταχύνει την επίτευξη των στρατηγικών του στόχων και ενισχύει τη δυναμική πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Mantis εμφάνισε το 2023 άνοδο κατά 17,8% έναντι του 2022, φθάνοντας στα €54,38 εκατομμύρια, ενώ το EBITDA ήταν αυξημένο κατά 63,57%, ξεπερνώντας τα €5,3 εκατ. Οι οικονομικές επιδόσεις του Ομίλου ισχυροποιήθηκαν περαιτέρω το 2024, με τον κύκλο εργασιών να υπερβαίνει τα €86 εκατ. και το EBITDA τα €19,3 εκατομμύρια ευρώ. Το Κτήμα Άλφα αποτελεί πρότυπο καθετοποιημένης παραγωγής κρασιού, συνδυάζοντας τον σεβασμό στο περιβάλλον και την παράδοση με αειφόρες πρακτικές αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης που βασίζονται στα πλέον σύγχρονα διεθνή επιστημονικά πρότυπα. Από την ίδρυσή του το 1997 από τον Μάκη Μαυρίδη, έμπειρο αμπελουργό, και τον Άγγελο Ιατρίδη, διακεκριμένο χημικό-οινολόγο με διεθνή καριέρα, το Κτήμα έχει δημιουργήσει κρασιά που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και την αυθεντικότητά τους.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

Νέες Ετικέτες

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!