Κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου, η καρδιά των βιολογικών/βιοδυναμιστών οινοποιών του κόσμου χτυπά στις όχθες του Λίγηρα.
Ο ανοιξιάτικος παγετός είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς των αμπελουργών, καθώς μπορεί να καταστρέψει την παραγωγή μέσα σε λίγες ώρες.
Μπορεί το κρασί να αποτελέσει νότα αισιοδοξίας σε μια περιοχή που, επί δεκαετίες τώρα, σπαράσσεται από συγκρούσεις;
Το σταφύλι είναι ένα από τα συστατικά που όλο και πιο συστηματικά συμμετέχουν σε συνταγές «ευσυνείδητων» φυσικών καλλυντικών. Χαρακτηριστικό της τάσης είναι το ότι μεγάλα brands έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι ανακάλυψης.
Με τον θεαματικό αριθμό των 28.000 σπουδαστών που έχουν περάσει από τα θρανία του, το WSPC γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του.
Δύο ανήσυχοι άνθρωποι με κοινή πορεία ζωής, η Ευφροσύνη και ο Ιωακείμ, μοιράζονται με το Grape το ημερολόγιο των ημερών του πρώτου τους τρύγου.
Από τη στιγμή που θα διαβείς την πύλη στο Palazzo Antinori στην καρδιά της Φλωρεντίας, ξεκινάς ένα ταξίδι στον χρόνο.
Τι είναι τα ; NoLο; Γιατί είναι στη μόδα και ποιοι τα καταναλώνουν;
Spring without a Winter. Θα μπορούσε να είναι τίτλος τραγουδιού... Έίναι όμως η πραγματικότητα που βιώσαμε φέτος.