Το ελληνικότατο Μοσχοφίλερο, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και τα πολλά και διαφορετικά του πρόσωπα, συνοδεύει εξαιρετικά τα ελληνικά πιάτα – και όχι μόνο.
Κρασιά, εστιατόρια, αρώματα, στιγμές και απόψεις που καταγράφηκαν σε ένα ημερολόγιο.
Την τελευταία εβδομάδα, μπορεί να είμαι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.
Αρχικά να πω πως τις παραγράφους που θα βρείτε παρακάτω τις χρωστάω στον Λευτέρη Λαζάρου, τον τεράστιο Πειραιώτη σεφ του Βαρούλκου.
«Οι άνθρωποι δεν θυμόμαστε μέρες, θυμόμαστε στιγμές»
Βρέθηκα πριν λίγες εβδομάδες στη Vinitaly, το ετήσιο ραντεβού των αγοραστών, οινοχόων, οινόφιλων του πλανήτη που δραστηριοποιούνται στον Ιταλικό αμπελώνα.
A few weeks ago, I attended Vinitaly, the annual gathering of buyers, sommeliers, and wine lovers from around the world who are active in the Italian vineyard.
Well, it’s complicated – but just grab the bottle!
Λοιπόν, είναι περίπλοκο – αλλά απλώς πιάσε ένα μπουκάλι! ‘Εχει συμβεί σε όλους μας. Σας…
Clos du Μarquis 2009 και άλλες ιστορίες.