ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣ

Ελάχιστες φορές έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα κρασί, μαζί με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την ετικέτα. Και συνήθως αυτό συμβαίνει σε πολύβουες αίθουσες που φιλοξενούν οινικές εκθέσεις ή αυστηρές γευσιγνωσίες κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος και πάλι είναι πιεστικός.

Η συνεργασία του Πύργου Πετρέζα με την εταιρεία Vinetum που, μεταξύ πολλών άλλων, διοργανώνει την έκθεση Drink Pink Rosé Wine Extravaganza, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δειπνήσουμε μαζί με τους οινοποιούς. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, που είναι και η φετινή διεθνής ημέρα ροζέ κρασιού (γιορτάζεται κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου) θα στηθεί στους χώρους του Πύργου ένα μοναδικό DRINK PINK WINEMAKERS’ DINNER.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού σχεδιασμένο ειδικά για ροζέ κρασιά και να δειπνήσουν παρέα με τον οινοποιό της επιλογής τους και τα κρασιά του, στο τραπέζι του.

Συμμετέχουν οι οινοποιοί: Στέλιος Ζαχαρίας (Muses Estate), Γιώργος Καραμήτρος (Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros), Φεδερίκος Λαζαρίδης (Chateau Nico Lazaridi), Μαρία Μαλτέζου (Strofilia Winery), Κύρος Μελάς (La Tour Melas), Ευαγγελία Παλυβού (Ktima Palivou), Γιάννης Παρασκευόπουλος (Gaia Wines), Γιώργος Σκούρας (Domaine Skouras) Ντίνα Σπυροπούλου (Domaine Spyropoulos), Γιάννης Τσέλεπος (Ktima Tselepos), Γιάννης Φλεριανός (Seméli Estate).

Kόστος συμμετοχής: 90€. Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις: 210 603 9396 και info@pyrgospetreza.gr

Πρόγραμμα:
20:00 – 21:00, pre-dinner: Ελεύθερη γευσιγνωσία των ροζέ οίνων όλων των συμμετεχόντων οινοπαραγωγών
21:00 – 23:00 Δείπνο με τους οινοποιούς

Δείτε Επίσης

Η έκθεση ροζέ κρασιών Drink Pink, θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πληροφορίες θα βρείτε στο Calendar του grapemag.gr.

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!