Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς καταφθάνει στην κουζίνα του Salonika Restaurant στο Makedonia Palace και ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο Salonika Restaurant μέσα από ένα Mενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς θα πρωταγωνιστούν μέσα από πιάτα όπως η κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η τηγανιτή αγκινάρα, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από την προσαρμοσμένη ειδικά για το event, wine list. Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Βοστιλίδι και Μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 2310
897176.
Πότε: 7, 8 και 9 Ιουνίου 2024
Που: Salonika Restaurant, Makedonia Palace Hotel, www.makedoniapalace.com

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!