ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟ WSPC

Με ένα workshop φιλανθρωπικού χαρακτήρα αρχίζει η νέα εκπαιδευτική χρονιά στο WSPC. Tην Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00,  στο πρώτο από τα Extras για φέτος, το κρασί συνδυάζεται με τη ζωγραφική.

Οι ετικέτες στις φιάλες του κρασιού πολύ συχνά λειτουργούν ως καμβάς και πεδίο έκφρασης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Αυτή την φορά, καλλιτέχνες γίνονται όσοι συμμετέχουν στο workshop. Δοκιμάζουν τα κρασιά υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, αντλούν έμπνευση και μαθαίνουν τα μυστικά της ζωγραφικής με κρασί, από Ουκρανή εικαστικό, Alina Malynovska.

Τα αρώματα του κρασιού γίνονται ετικέτα στη φιάλη.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση που αποτελεί πρωτοβουλία του WSPC και του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δoθούν στους φορείς που έχουν συμμετέχουν στις προσπάθειες για ομαλή ενσωμάτωση των Ουκρανών προσφύγων στην ευρωπαϊκή κοινότητα.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το workshop, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να το κάνουν μέσω του WSPC Gift Card.

Event Details

Ημερομηνία και ώρα:  Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου,  18:00 – 20:00

Διεύθυνση:  WSPC,  Γλαύκου 11, Παλαιό Φάληρο

Εισηγητές: Alina Malynovska & Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW

Δείτε Επίσης
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Κόστος συμμετοχής: 35 Ευρώ

Απευθύνεται σε όλους!

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!