ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ

Ανακαλύψτε τρία ιστορικά γιορτινά πιάτα της ελληνικής παράδοσης — πηχτή, Μπάμπω και κοθρόπιτα. Γεύσεις, συμβολισμοί και χειμωνιάτικες τεχνικές μαγειρέματο

ΚΡΑΣΙ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΜΕΛΙ

Τα γλυκά κρασιά έχουν πολλούς τρόπους παραγωγής και… ακόμη περισσότερες ονομασίες. Τι σημαίνουν «φυσικώς γλυκύς», «γλυκύς φυσικός» και «μιστέλι»; Ένας χειμωνιάτικος οδηγός, ιδανικός για μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Οδηγός επιβίωσης φίλων του κρασιού στο εστιατόριο – μέρες που έρχονται. Θα βγείτε. Θα πάτε έξω και θα φάτε. Ελπίζω, γιατί τίποτα πια δεν είναι δεδομένο, να πιείτε και κρασί. Και είμαι εγώ εδώ, ο άνθρωπός σας, να κάνει το όλο θέμα ευκολότερο.

GRAPE ISSUE 40 OUT NOW!

Κάθε τεύχος του Grape, αλλά ίσως αυτό το 40ό – χειμερινό λίγο περισσότερο, θέλει να γίνει κομμάτι αυτής της εποχής: να εμπνεύσει τα τραπέζια σας, να συνοδεύσει τις κουβέντες με τους δικούς σας ανθρώπους, να σας ταξιδέψει σε τόπους και οινοποιεία που έχουν κάτι να πουν, ακόμη και όταν έξω ο κόσμος μοιάζει παγωμένος.

Όλα τα τεύχη στην πόρτα σου

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑΟΥΣΑ

Νάουσα: η νέα γενιά του Ξινόμαυρου γράφει το επόμενο κεφάλαιο

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ BERTHET-BONDET

Είναι τέλη Νοέμβρη, ξημερώματα, και έξω έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει. Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Γαλλίας, την Annecy

MAGOUTES

Είναι ένα από τα όνειρα κάθε οινοποιού, να ταυτίσει το όνομά του με μια ποικιλία, και ο Δημήτρης Διαμαντής το έκανε με το Μοσχόμαυρο.

ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ

«Πίνουμε Χατζημιχάλη»: η ατάκα των δεκαετιών του 1980 και του 1990 που υποδήλωνε την επιλογή του μικρού, του ποιοτικού,

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!